Η ρετρό γοητεία των tea length νυφικών

nordstrom-white-dressa

Αν σας αρέσουν οι κλασικές σιλουέτες και τα οφέλη ενός φόρεματος με εύκολο μήκος, σκεφτείτε ένα tea length νυφικό! Εμπνευσμένο από τα φορέματα που φορούσαν οι γυναίκες τη δεκαετία του 1920, τα νυφικά αυτά είναι ιδανικά για τους γάμους με vintage διάθεση αλλά και για τους υπαίθριους γάμους.
home_down

Μary Theotoki Haute Couture


01-Avigail(avigail.co.kr)---Aire-Barcelona

Αριστερά: Avigail   |   Δεξιά: Aire Barcelona


Jubilee Bride


Jubilee Bride


04-Eileen-Couture-polaris-Wed-(www.polariswed.com)

Αριστερά: Eileen Couture   |   Δεξιά: Polaris Wed


Modeca


03-Paolo-Sebastian

Paolo Sebastian


Métier Couture


08-Justin-Alexander5-(3)

Justin Alexander

#ΥψηλήΡαπτική #Φόρεμα #Νυφικό #ΤeaLength #Γάμος #Μόδα

0110_TSIK3255.jpg
logo-theotoki.jpg

Μαίρη Θεοτόκη

Η Μαίρη Θεοτόκη έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας το 1980.

Σπούδασε για 4 χρόνια στο περίφημο Tsopanelis Haute Couture Maison and School of Design, όπου εισήχθη στην υψηλή τέχνη της χειροποίητης ραπτικής.

Κατά τη διάρκεια των ετών οι γνώσεις της σχετικά με την υψηλή ραπτική και τις τεχνικές του sur measure έγιναν βαθύτερες και ευρύτερες καθώς συνεργάστηκε με Ιταλούς master του είδους, με τους oποίους αντάλλαξε ιδέες και καλλιέργησαν τη φαντασία της στον σχεδιασμό.

Οι δημιουργίες της, επηρεασμένες από την αριστοκρατική της καταγωγή, ξεχωρίζουν για την φινέτσα τους! Τα πολυτελή υφάσματα, οι γαλλικές δαντέλες, τα περίτεχνα αξεσουάρ και το χειροποίητο κέντημα αποπνέουν μια glam και elegant αισθητική!

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στην haute couture, η Μαίρη καθορίζεται για τον σεβασμό της προς τη ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας, τις ικανότητες επικοινωνίας της, την κατανόησή της και την επιμονή της για την τελειότητα!

Σε μια απλή δήλωση, πιστεύει ότι «Επιτυχία είναι όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς σου μιλάει για εσένα! »

0072_TSIK2830.jpg