Πώς να επιλέξετε το νυφικό των ονείρων σας


Ανησυχείτε για το τι θα φορέσετε τη μεγάλη σας μέρα και αν τελικά θα τα καταφέρετε να βρείτε το νυφικό που έχετε ονειρευτεί; Έχουμε όλες τις συμβουλές που μπορεί να χρειαστείτε …


4b

.Ορίστε τον προϋπολογισμό


Πρώτα  πρώτα  ορίστε τον προϋπολογισμό σας για το νυφικό. Προσπαθήστε να μην κοιτάτε τα φορέματα που είναι έξω από το εύρος των τιμών σας, εκτός αν σκοπεύετε να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας. Εάν δεν το κάνετε, χρησιμοποιήστε όσα είδατε ως έμπνευση για ένα λιγότερο ακριβό σχέδιο, έτσι δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία.


2

.Επιλέξτε ένα στυλ


Καλό θα ήταν  μέσω περιοδικών να έχετε πάρει μια ιδέα για το ύφος του φόρεματος που ψάχνετε – θα μπορούσε να είναι κλασικό ή σύγχρονο, slinky ή strapless. Σκεφτείτε το χώρο σας και την εποχή του χρόνου, καθώς και τι σας εκφράζει και τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας.

4

.
Kλείστε ραντεβού νωρίς


Εάν έχετε εντοπίσει τα φορέματα που σας αρέσουν από συγκεκριμένους σχεδιαστές νυφικών, να κλείσετε ραντεβού μαζί τους ή με νυφικά καταστήματα ώστε να δοκιμάσετε ή ακόμα καλύτερα να έχετε καταλήξει στο νυφικό σας!

1b

.
Επιλέξτε έναν συνοδό στις δοκιμές


Πηγαίντε στο πρώτο σας ραντεβού με ανοιχτό μυαλό και ένα φιλικό πρόσωπο ή τη μαμά σας. Πάρτε μόνο ένα άτομο μαζί σας ώστε η εμπειρία δοκιμών και απόψεων να είναι πλαισωμένη με λιγότερη “σύγχυση”.

9

.
Να είστε ανοιχτοί


Δοκιμάστε διάφορα στυλ φόρεματος. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα στυλ που νομίζετε ότι δεν σας ταιριάζει φαίνεται πραγματικά θαυμάσιο! Αλλά γενικότερα ακούστε, δείτε μην απορρίπτετε βεβιασμένα.

3

.
Μην βιάζεστε


Μην καταλήξετε άμεσα. Δώστε χρόνο στις τελικές σας αποφάσεις. Εάν νομίζετε ότι έχετε βρει ‘αυτό το ένα’, μπορείτε πάντα να το ξανασκεφτείτε πριν το αγοράσετε. Σ

OMS_4147

.
Εξετάστε πρακτικά θέματα και τα αξεσουάρ


Εάν θέλετε να φορέσετε  ένα πέπλο, για παράδειγμα, δοκιμάστε το με το φόρεμα. Ομοίως, βάλτε τα μαλλιά σας επάνω, αν νομίζετε ότι έτσι θέλετε να τα κάνετε εκείνη την ημέρα. Έτσι θα είστε πιο σίγουρη αν οι επιλογές σε όλα τα επίπεδα εναρμονίζονται.

8

.

Εμπιστευθείτε την επιλογή σας


Όταν βρείτε το τέλειο φόρεμα, μην προσπαθήσετε πια! Αναζητήστε τα αξεσουάρ σας και ξεκινήστε τα ψώνια για εσώρουχα και παπούτσια.


8b

.


Ζήτησε συμβουλή


Αξίζει επίσης να ζητήσετε συμβουλές από τον σχεδιαστή  για όσα έχουν σχέση με το νυφικό που ονειρεύεστε, από το να σας βοηθήσει να βρείτε πιο εύκολα το ιδανικό μέχρι ακόμα και το πώς μπορείτε να καθαρίσετε το ύφασμα σας σε περίπτωση που έχετε κάποιο ατύχημα!

Χαρείτε !!! Μην αναλώνεστε σε “ίσως”, “μήπως”  και “αν”.  Χαρείτε την όλη διαδικασία και απολαύστε κάθε βήμα σας!  Άλλωστε όλα αυτά γίνονται για να κάνετε την πιο ευτυχισμένη μέρα σας πιο όμορφη… όχι πιο δύσκολη.

#Βήματα #Γάμος #Συμβουλή

0110_TSIK3255.jpg
logo-theotoki.jpg

Μαίρη Θεοτόκη

Η Μαίρη Θεοτόκη έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας το 1980.

Σπούδασε για 4 χρόνια στο περίφημο Tsopanelis Haute Couture Maison and School of Design, όπου εισήχθη στην υψηλή τέχνη της χειροποίητης ραπτικής.

Κατά τη διάρκεια των ετών οι γνώσεις της σχετικά με την υψηλή ραπτική και τις τεχνικές του sur measure έγιναν βαθύτερες και ευρύτερες καθώς συνεργάστηκε με Ιταλούς master του είδους, με τους oποίους αντάλλαξε ιδέες και καλλιέργησαν τη φαντασία της στον σχεδιασμό.

Οι δημιουργίες της, επηρεασμένες από την αριστοκρατική της καταγωγή, ξεχωρίζουν για την φινέτσα τους! Τα πολυτελή υφάσματα, οι γαλλικές δαντέλες, τα περίτεχνα αξεσουάρ και το χειροποίητο κέντημα αποπνέουν μια glam και elegant αισθητική!

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στην haute couture, η Μαίρη καθορίζεται για τον σεβασμό της προς τη ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας, τις ικανότητες επικοινωνίας της, την κατανόησή της και την επιμονή της για την τελειότητα!

Σε μια απλή δήλωση, πιστεύει ότι «Επιτυχία είναι όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς σου μιλάει για εσένα! »

0072_TSIK2830.jpg