top of page

10 πόζες της yoga που πρέπει να κάνετε πριν από την ημέρα του γάμου σας


Είτε θέλετε να αποκτήσετε φόρμα για τη μεγάλη μέρα είτε απλά χρειάζεστε έναν τρόπο να χαλαρώσετε στη μέση του χαοτικού προγραμματισμού του γάμου, η γιόγκα μπορεί να είναι μια τέλεια άσκηση για να τη δοκιμάσετε στο σπίτι ή στο στούντιο.


1. Rockstar Pose

Αυτή η στάση είναι ένα φανταστικό “ανοιχτήρι καρδιάς”, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να συνδέσετε συναισθηματικά το “εγώ!”, μέσα από ένα εκτεταμένο full-body stretch.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Jamie Lebowitz

2. Half Boat Pose

Όλοι πρέπει να “συγκεντρωθούμε” πριν από τη μεγάλη μέρα, διανοητικά αλλά και σωματικά. Η “μισή βάρκα”  επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν ακριβώς αυτό, βοηθώντας σας να συνδεθούν δυνατά με τον “πυρήνα” τους και να αισθανθούν τη δύναμη μέσα. Θα βοηθήσει επίσης να “ισοπεδώσετε” την κοιλιά για όσα νυφικά φόρεματα το απαιτούν.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Jamie Lebowitz

3. 1/2 Wide Leg Split

Η διατήρηση της ευελιξίας στις ημέρες πριν το γάμο μπορεί να είναι το πιο δύσκολο μέρος του σχεδιασμού του γάμου. Πρέπει να μπορέσετε να λυγίσετε έτσι ώστε να μην σπάσετε. Αυτή η στάση βοηθά να “κρατά” το σώμα μια ισορροπία  ανοίγοντας τους γοφούς και επιμήκυνοντας τη σπονδυλική στήλη.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Jamie Lebowitz

4. Warrior 3

Ο γάμος αφορά τη σταθερότητα, και αυτή η στάση σας προετοιμάζει ακριβώς αυτό, διατηρώντας σας εστιασμένη και σταθερή. Ο “πολεμιστής 3” είναι μια ιδανική στάση γιόγκα για να κερδίσετε τη σωματική δύναμη αλλά και την απαραίτητη ισορροπία.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Patricia Pena

5. Dolphin Pose

Μια διασκεδαστική συστροφή στο κλασικό downdog, το “δελφίνι” είναι πραγματικά μια αναστροφή, η οποία βοηθά στην κυκλοφορία και ηρεμεί το νευρικό σύστημα, καθιστώντας την τέλεια στάση να δοκιμάσετε το πρωί της μεγάλης ημέρας σας για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας!

yoga poses for wedding

.


Photo courtesy of Elise Joan

6. Crescent Twist

Οι περιστροφές βοηθούν στην αποτοξίνωση του σώματος με το ξετύλιγμα και μπορούν να κάνουν το ίδιο για το μυαλό. Φυσικά, αυτή η συστροφή βοηθά να περιορίσετε τη μέση και να ενισχύσετε την κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης. Τοποθετώντας απαλή πίεση στα πεπτικά όργανα, βοηθά επίσης στην ενίσχυση της εξάλειψης των τοξινών.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Jamie Lebowitz



7. Dance Pose

Όλοι είναι μοναδικοί και έχουν το δικό τους στυλ, γι ‘αυτό δοκιμάστε αυτή την πόζα, που με το άνοιγμα του ισχίου βοηθά να προβάλλετε τον “εσωτερικό χορευτή” σας.

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Jess Barron

8. Legs Up The Wall Pose

Το πρόγραμμα μιας μέλλουσας νύφης σχεδόν πάντα περιλαμβάνει σχεδιασμό και τρέξιμο το οποίο μπορεί να γίνει και εξαντλητικό. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε κάποιο χρόνο για να αποσυμπιέσετε το σώμα σας! Αυτή η αποκαταστατική κίνηση- πόδια πάνω τον τοίχο- μπορεί να ηρεμήσει το μυαλό και το κορμί σας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε χαλαροί και υγιείς, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κάθε στιγμή της μεγάλης ημέρας.

yoga poses for wedding

.


Photo courtesy of Elise Joan

.

9. Bow Pose

Το “τόξο” είναι το απόλυτο ανοιχτήρι καρδιών, καθιστώντας την τέλεια κίνηση που οδηγεί στη μεγάλη μέρα! Είναι επίσης ένα μεγάλο τέντωμα για το σώμα σας ώστε για να αντισταθμίσετε τις ώρες μπροστά στον υπολογιστή.

yoga poses for wedding

.


Photo courtesy of Elise Joan

The bow pose is the ultimate heart opener, making it the perfect move to practice leading up to the big day! It is also a great stretch to counter hours at the computer booking vendors or searching Pinterest for inspiration. No bride wants to slouch down the aisle, so keep your head up, and your heart elevated, inside and out! 

10. Intention Setting Pose

Η αγαπημένη αυτή πόζα “προθέσεων” είναι τέλεια για όλους , αφού μπορείτε  να εξασκηθείτε με τους φίλους σας για το γάμο σας. Καθίστε και καθώς εισπνέετε, φτάστε ψηλά όλες τις ελπίδες, τα όνειρα και τις προθέσεις σας. Καθώς εκπνέετε, φέρτε τις καρδιά σα. Επαναλάβετε όσες φορές έχετε όνειρα !!

yoga poses for wedding

.


Photo credit: Adam Valencia

espa banner
bottom of page