30 εντυπωσιακές προτάσεις για γαμήλια παπούτσια

Εάν έχετε επιλέξει το νυφικό των ονείρων σας , θα χρειαστείτε και τα τέλεια παπούτσια για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.  Η επιλογή σας  θα βασίζεται στην αισθητική σας, αλλά να θυμάστε ότι θα χρειαστεί να τα φοράτε πολλές ώρες οπότε και η άνεση είναι μια βασική παράμετρος. Επίσης, σκεφτείτε πού θα παντρευτείτε, αν υπάρχει άμμος ή γκαζόν τα ιδανικά παπούτσια θα διαφέρουν.  Υπάρχουν μερικές φανταστικές επιλογές για να διαλέξετε που ταιριάζουν με το νυφικό σας, την τοποθεσία και βέβαια τις τάσεις για το 2019. Δείτε ποιο σας εκφράζει περισσότερο !


THE WEDDING LIST

  1. JIMMY CHOO
GIANVITO ROSSI

JIMMY CHOO SOPHIA WEBSTER


TABITHA SIMMONS JIMMY CHOO
GIANVITO ROSSI 

ALEXANDRE BIRMAN ALAÏAALAÏA CHRISTIAN LOUBOUTIN


NICHOLAS KIRKWOOD
TABITHA SIMMONS

Best Νυφικά παπούτσια: The Ultimate Designer Γάμος Shoes Επεξεργασία
Magda Butrym FW18


wedding shoe

Πηγή: https://www.net-a-porter.com

#Γάμος #Νύφη #Νυφικό #Παπούτσια

0110_TSIK3255.jpg
logo-theotoki.jpg

Μαίρη Θεοτόκη

Η Μαίρη Θεοτόκη έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας το 1980.

Σπούδασε για 4 χρόνια στο περίφημο Tsopanelis Haute Couture Maison and School of Design, όπου εισήχθη στην υψηλή τέχνη της χειροποίητης ραπτικής.

Κατά τη διάρκεια των ετών οι γνώσεις της σχετικά με την υψηλή ραπτική και τις τεχνικές του sur measure έγιναν βαθύτερες και ευρύτερες καθώς συνεργάστηκε με Ιταλούς master του είδους, με τους oποίους αντάλλαξε ιδέες και καλλιέργησαν τη φαντασία της στον σχεδιασμό.

Οι δημιουργίες της, επηρεασμένες από την αριστοκρατική της καταγωγή, ξεχωρίζουν για την φινέτσα τους! Τα πολυτελή υφάσματα, οι γαλλικές δαντέλες, τα περίτεχνα αξεσουάρ και το χειροποίητο κέντημα αποπνέουν μια glam και elegant αισθητική!

Σήμερα, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στην haute couture, η Μαίρη καθορίζεται για τον σεβασμό της προς τη ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας, τις ικανότητες επικοινωνίας της, την κατανόησή της και την επιμονή της για την τελειότητα!

Σε μια απλή δήλωση, πιστεύει ότι «Επιτυχία είναι όταν το αποτέλεσμα της δουλειάς σου μιλάει για εσένα! »

0072_TSIK2830.jpg