top of page

O Elie Saab δεν δημιούργησε ένα, αλλά τέσσερα απίστευτα γαμήλια φορέματα για τη νύφη του





O Elie Saab Jr., ο γιος του λιβανέζικου σχεδιαστή μόδας Elie Saab, και η συνεργάτις του Christina Mourad, παντρεύτηκαν  σε μια τριήμερη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο ορεινό θέρετρο Faqra του Λιβάνου, παρουσία πολλών συγγενών και φίλων.

Η Mourad φόρεσε συνολικά τέσσερις υπέροχες δημιουργίες Elie Saab κατά τη διάρκεια της γιορτής και αποκάλυψε ότι δεν είχε καμία συμβολή στη σχεδίαση των φορεμάτων, και αντ ‘αυτού εμπιστεύτηκε τον Elie να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το ύφος της στα φορέματα υψηλής ραπτικής.

Και γιατί όχι άλλωστε; Οι εξαιρετικά ρομαντικές νυφικές δημιουργίες του Saab είναι από τις πιο περιζήτητες στον πλανήτη.

Εδώ είναι τα τέσσερα θεαματικά φορέματα που φορούσε:


Φόρεμα 1

( Elie Saab)


Ο εορτασμός ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου με ένα ανατολίτικο θεματικό κάλεσμα στο Plateau de Bakish. Φορούσε ένα φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες από τη συλλογή Haute Couture Fall-Winter 2019/2020.

Φόρεμα 2: Γαμήλια τελετή

( Elie Saab)


Στις 19 Ιουλίου, έγινε η θρησκευτική τελετή στο Bkerki  και η Christina φορούσε ένα μοναδικό φόρεμα από κεντητό τούλι κεντημένο, κατασκευασμένο από μετάξι από ελεφαντόδοντο και διακοσμημένο με 500.000 πούλιες, ένα μπούστο με μεγάλο λαιμό και ένα πέπλο 4,5 μέτρων.  Χρειάστηκαν να δουλέψουν 31 άτομα συνολικά για τη δημιουργία αυτού το νυφικού ,  450 ώρες κέντημα, 200 ώρες ραπτική και 80 ώρες σχεδίασης κεντήματος!

elie_saab_daughter_in_law_wedding_dress_2

.



Φόρεμα 3: Γιορτή γάμου

( Elie Saab)


Το βράδυ, πραγματοποιήθηκε γαμήλια γιορτή στο Club Faqra, στην οποία συμμετείχαν 1200 άτομα, όπως οι Dita Von Teese, Chantal Thomass, Karolina Kurkova, Nadine Labaki, Toni Garrn, Lily Donaldson, Elissa, Nancy Ajram και Assi Hilani.

Η Christina φορούσε μια δημιουργία από κορσέ σε σχήμα καρδιάς Elie Saab Haute Couture, με ογκώδη φούστα και πέπλο 3,5 μέτρων εμπνευσμένο από τη συλλογή Haute Couture Fall-Winter 2019/2020. Το φόρεμα είναι διακοσμημένο με 650.000 χρυσές πούλιες και 150.000 κρυστάλλους Swarovski.




Φόρεμα 4: Στο γαμήλιο πάρτι

( Elie Saab)


Οι εορτασμοί τελείωσαν με τους επισκέπτες να γιορτάζουν από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα στην κατοικία του Elie Saab. Η νύφη φορούσε ένα μακρύ φόρεμα από την συλλογή Elie Saab Haute Couture Spring-Summer 2019.

espa banner
bottom of page