top of page

Oι 8 πιο απροσδόκητες τάσεις γάμου για το 2019

Σύμφωνα με την Etsy (e-commerce website), αυτές είναι οι τάσεις που τα ζευγάρια ψωνίζουν για τους γάμους τους το 2019 – και ορισμένες από αυτές είναι πραγματικά απροσδόκητες. Εδώ είναι οι 8 πιο απροσδόκητες τάσεις γάμου για το 2019. Αλήθεια εσάς σας εκπλήσσουν;

Σκεφτείτε τα μπρελόκ, το ύφασμα αξεσουάρ αμπέλου, τα δερμάτινα στέμματα, τα κομμάτια των κρυστάλλινων μαλλιών και τις δαντέλες.


απρόσμενες τάσεις του γάμου






απρόσμενες τάσεις του γάμου






απρόσμενες τάσεις του γάμου





Iδιαίτερα μανίκια

Φορέματα με statement μανίκια είναι πάρα μεγάλη τάση για τις σύγχρονες νύφες που πραγματικά θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, την ημέρα του γάμου τους. Είτε είναι κοντά στο στυλ σας είτε όχι, μπορείτε να δείτε γιατί κερδίζουν δημοτικότητα το 2019, καθώς σίγουρα εντυπωσιάζουν!








απρόσμενες τάσεις του γάμου




















Αειφόροι… εορτασμοί

Οι φιλικοί για το περιβάλλον γάμοι είναι μια νεότερη τάση, αλλά  μία τάση για την οποία η γη είναι απίστευτα ευγνώμων! Χάρη σε ανθρώπους όπως η πριγκίπισσα Eugenie, που επέλεξε eco-friendly προσέγγιση στο γάμο της  θέτοντας ένα καλό παράδειγμα για τα ζευγάρια το 2019.  Πριν από το γάμο της, η πριγκίπισσα Eugenie είχε πει στην βρετανική Vogue: “Ολόκληρο το σπίτι είναι “αντι-πλαστικό” τώρα – και ο Jack και εγώ θέλουμε και ο γάμος μας να είναι έτσι. Πρέπει να φροντίσουμε αυτόν τον πλανήτη.”  Η Eugenie είναι πρέσβειρα του Project Zero, που στοχεύει να προστατεύσει τον ωκεανό από επιβλαβή πλαστικά.
















90’s

Δεν είμαστε σίγουροι πόσο θα απογειωθεί αυτή η τάση, αλλά τώρα που η δεκαετία του ’90 ήταν πριν από 20+ χρόνια …. αυτό το στυλ είναι πλέον πραγματικά vintage, γεγονός που το κάνει (κάποιες φορές) κομψό και πάλι.







Απροσδόκητες υφές

Υλικά όπως το χαρτί και το ξύλο, τόσο για τον γαμπρό όσο και για τη διακόσμηση με λουλούδια χαρτιού αλλά και ιδιαίτερα προσκλητήρια γάμου, είναι από τις νέες ιδιαίτερες τάσεις.







Κρυμμένα μηνύματα

Ειδικά στα κοσμήματα, βλέπουμε τα κρυμμένα μικρά μηνύματα να αφήνουν το σημάδι τους. Σκεφτείτε τα γαμήλια δαχτυλίδια με ένα μήνυμα στο εσωτερικό, ένα κομμάτι που κάνει μια εντύπωση όταν μετακινηθεί, ή δακτυλίους που  μαζί “δημιουργούν” ένα μήνυμα.




Ουράνια θέματα

Γιατί όταν η αγάπη μας είναι γραμμένη στα αστέρια….βλέπουμε τα ουράνια θέματα γύρω μας κάθε στιγμή.










Αυτής της κατηγορίας τα δώρα / μπομπονιέρες έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα μαζί με τους οικολογικούς γάμους, εστιάζοντας στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και μη δαπανώντας περιττά χρήματα σε αντικείμενα που δεν θα χρησιμοποιηθούν.







Πηγή + photos : https://www.easyweddings.com.au


espa banner
bottom of page