top of page

Αυτά είναι τα hot trend ομορφιάς του 2019!

Σύμφωνα με τις αναζητήσεις στο Pinterest, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στην έρευνα των γυναικών σε θέματα ειδικά μόδας, αναδεικνύεται πολύ έντονα η διάθεση οι νύφες να πειραματιστούν με διαφορετικές τάσεις μακιγιάζ το 2019 αλλά ιδιαίτερα μαλλιά. Για δείτε…

Έντονο κραγιόν

Το κόκκινο Βουργουνδίας και το ροζ είναι απίστευτα δημοφιλείς επιλογές για νύφες που αποφασίζουν να είναι τολμηρές στο χρώμα του κραγιόν την ημέρα του γάμου τους.



These are the hottest beauty trends of 2019

Image via elle.com



Cropped bangs

Η αγάπη για τα ιδιαίτερα χτενίσματα και κοτσίδες έχει περάσει στα ύψη, με αναζητήσεις άνω του 50% ετησίως.



These are the hottest beauty trends of 2019

Image via southbound bride




Λιλά μαλλιά

Τα λιλά και τα απαλά ροζ μαλλιά έχουν γίνει δημοφιλή πιθανότατα γιατί θυμίζουν στις μελλοντικές νυφούλες κάτι ονειρικό και παραμυθένιο. Μάλλον ταιριάζει σε όλες τις νεράιδες και τις γοργόνες εκεί έξω.



Image via http://hochzeitsdekoration.site






Via xyzajla.tumblr.com




Glossy Makeup

Αν και το αγαπάμε, οι περισσότερες νύφες επιλέγουν περισσότερες ματ επιλογές για τα μάτια και τα χείλη τους για τις μέρες του γάμου τους, καθώς είναι πιο εύκολη η συντήρηση.



Image via Pinterest




Powder Dip Nails

Το τεχνική Powder Dip Nails έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα. Το δάκτυλο βυθίζεται σε ένα δοχείο έγχρωμης σκόνης και στη συνέχεια βαμμένο με ένα βερνίκι για να το θέσει.



Image via Pinterest




Φυσικές βλεφαρίδες

Πολλοί επιλέγουν πια πιο φυσικό απότελσμα στις βλεφαρίδες για ένα πιο δροερό αποτέλεσμα. Παρ ‘όλα αυτά, εξακολουθούμε να υποψιαζόμαστε ότι πολλές νύφες θα επιλέξουν την κλασική οδό για την ημέρα του γάμου τους με ψεύτικες βλεφαρίδες  για την ημέρα του γάμου τους.



image via pinterest




Almond Nails

Αυτό το δημοφιλές σχήμα νυχιών έχει κερδίσει πρόσφατα τις καρδιές από τις μέλλουσες νυφούλες



Almond shaped nails image via pinterest



espa banner
bottom of page