top of page

Νυφικά μακιγιάζ που θα σου δώσουν έμπνευση για τη μεγάλη μέρα …

Όλη η έμπνευση που χρειάζεσαι για το νυφικό σου μακιγιάζ είναι εδώ ! Έχουμε ό,τι χρειάζεσαι! Μακιγιάζ για τη μεγάλη ημέρα σας από τα πιό πρόσφατα show NYFW.

Όμορφη στα ροζ

Τέλειο για τη νεανική και trendy νύφη που δε φοβάται ένα λιγότερο συμβατικό look.  Προτιμήστε μια  δόση ροζ που προσδίδει “υγεία” και  προσέξτε να μην το εφαρμόσετε υπερβολικά.

Pretty in Pink

.


Pink shadows

.


Μινίμαλ μακιγιάζ

Μια μινιμαλιστική παλέτα μακιγιάζ που υπογραμμίζει με έμφαση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας ταιριάζει καλύτερα με ένα εξαιρετικά γλυκό φόρεμα. Η Lela Rose και η Maggie Sottero διατήρησαν τη γενική εμφάνισή απλά με το μακιγιάζ τους, τονίζοντας  τη φυσική ομορφιά.

Barely There

.


Barely There

.


Get the Look: Stila Eyeshadow Palette, Lipstick Queen LipstickNars Bronzer

Δυναμικό κραγιόν

 Σχεδιαστές όπως η Anne Barge και ο Justin Alexander συνδυάζουν τα κόκκινα-πορτοκαλί χείλη τους με κομψά μαλλιά και καθαρές σιλουέτες για μια μοντέρνα εμφάνιση, ενώ οι Inbal Dror και Ines Di Santo ρομαντοποίησαν τις λεπτές δαντελωτές υφές  με χυμώδη χείλη και αξεπέραστα αξεσουάρ.

Power Lip

.


Lipsticks

.


Η Glamorous λάμψη

Τα λαμπερά μάτια με γυαλιστερά χείλη είναι η απόλυτη εμφάνιση του γάμου. Είναι γενικά κολακευτικό, εύκολο να επιτευχθεί και φαίνεται υπέροχο με οποιοδήποτε στυλ – είτε πρόκειται για μια σέξι σιλουέτα, ένα μποέμικο κομψό νυφικό, είτε ενσωματώνει μια κλασσική αίγλη  αυτή η απλή αλλά κομψή εμφάνιση κλέβει τα βλέμματα!

Glamorous Glow

.


Glamorous Glow

.


espa banner
bottom of page