top of page

Συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο νυφικό

Η πρόταση γάμου έγινε και η μεγάλη μέρα καταφθάνει!

Η οργάνωση του γάμου ξεκινάει και μαζί με τον ενθουσιασμό έρχεται η αγωνία και το στρες. Μπορεί η οργάνωση του γάμου σου να μοιάζει βουνό, αλλά δεν χρειάζεται πανικός!


Αυτά που χρειάζεται να σκεφτείς είναι πολλά, αλλά το σημαντικό είναι να το απολαύσεις! Εξάλλου μια φορά παντρεύεσαι!


Ένα από τα πιο απολαυστικά σημεία της οργάνωσης ενός γάμου, είναι η επιλογή νυφικού. Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην είναι εύκολη, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι οι πιο πολλές από εμάς ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους και το νυφικό τους από μικρά κοριτσάκια. Σίγουρα όμως, είναι μία διαδικασία που θα απολαύσεις και θα σου μείνει αξέχαστη!

Η Μαίρη Θεοτόκη, με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία νυφικών, μας δίνει τα φώτα της! Ετοιμάσαμε λοιπόν, για τις μέλλουσες νυφούλες μερικές συμβουλές για την επιλογή του τέλειου νυφικού!





1) Απολαύστε το!

Όπως είπαμε και παραπάνω, το σημαντικό είναι να το απολαύσετε! Κλείστε το ραντεβού σας, πάρτε μαζί σας μία φίλη που εμπιστεύεστε το γούστο της και ελάτε να σας ξεναγήσουμε στο ατελιέ μας! Η φιλοξενία είναι πολύ σημαντική, για να νιώσετε οικεία στον χώρο και να εμπιστευτείτε την ειδικό˙ και η κυρία Θεοτόκη φημίζεται για αυτό! Αφήστε λοιπόν τη μέρα σας ελεύθερη, η εμπειρία θα είναι σίγουρα διασκεδαστική!








2) Σκεφθείτε το θέμα του γάμου σας!

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας σε ποια εποχή του χρόνου θα γίνει ο γάμος σας και σε ποια περιοχή. Είναι σημαντικό η επιλογή του νυφικού σας να μην σας δημιουργεί δυσκολίες λόγω καιρικών συνθηκών ή πρακτικά ζητήματα τοποθεσίας όπως η παραλία. Έπειτα, θα πρέπει να αποφασίσετε αν ο γάμος σας θέλετε να είναι μοντέρνος, κλασικός, ρομαντικός, ή vintage. Ενημερώστε μας για τέτοιου είδους λεπτομέρειες, ώστε να επιλέξουμε το νυφικό που θα ταιριάζει απόλυτα σε εσάς και το θέμα που έχετε επιλέξει. Μην επιλέξετε απλά το νυφικό που σας πηγαίνει, ο σκοπός είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις!



3) Μην βιαστείτε!

Δεν υπάρχει λόγος να κλείσετε ένα νυφικό πολύ πριν το γάμο σας. Περίπου 5-6 μήνες πριν, είναι ένα αρκετά καλό χρονικό διάστημα για να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες πρόβες για την προετοιμασία του νυφικού σας. Άλλωστε, εκείνο το χρονικό διάστημα θα υπάρχουν σίγουρα και τα σχέδια της καινούργιας μας collection, γιατί να μην είστε εντός μόδας;



4) Μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε!

Η εμπειρία της κυρίας Μαίρης, μας λέει ότι πάρα πολλές φορές ένα διαφορετικό στυλ νυφικού, που δεν υπήρχε στις επιλογές της μέλλουσας νύφης, ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εκείνη και αποτέλεσε την τελική της επιλογή! Να είστε λοιπόν ανοιχτή σε προτάσεις, δοκιμάστε και αυτά που σας προτείνει η ειδικός! Μην ξεχνάτε ότι ένα νυφικό μοιάζει τελείως διαφορετικό κρεμασμένο στην κρεμάστρα και όταν το φορέσετε μπορεί να σας κάνει να μείνετε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!



5) Επιλέξτε προσεκτικά ποιον θα πάρετε μαζί σας!

Δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας πολλά άτομα, αυτό μπορεί να σας μπερδέψει και να δυσκολέψει την διαδικασία για εσάς. Επιλέξτε να πάρετε κάποιον/ους που εκτιμάτε, εμπιστεύεστε το γούστο τους και ξέρετε ότι σας αγαπούν, ώστε να αποφύγετε πολλές διαφορετικές γνώμες και να σας πιάσει πανικός. Έχετε ήδη αρκετά στο κεφάλι σας που πρέπει να οργανώσετε!








6) Ξεχάστε τις αναλογίες σας!

Τα μεγέθη στον κόσμο των νυφικών δεν είναι σχεδόν ποτέ τα ίδια, μπορεί να είναι και 1-2 νούμερα μεγαλύτερα. Μην σας πιάνει πανικός! Απλώς, λειτουργούν διαφορετικά οι αναλογίες από αυτό που γνωρίζουμε εμείς!

Η κυρία Μαίρη θα σας καθοδηγήσει πλήρως, να επιλέξετε το σωστό νούμερο για εσάς, ακόμα και αν σκοπεύετε να χάσετε κιλά μέχρι την ημέρα του γάμου!



7) Επιλέξτε τα σωστά εσώρουχα!

Τα νυφικά κατά βάση είναι ανοιχτόχρωμα, άρα η επιλογή εσώρουχων σε έντονο χρώμα δεν θα σας βοηθήσει να φανταστείτε πώς θα είναι το νυφικό σας τη μεγάλη μέρα! Επιλέξτε εσώρουχα που δεν διαγράφουν και στράπλες σουτιέν σε απαλές αποχρώσεις ή στο χρώμα του δέρματος. Αν σκοπεύετε να φορέσετε shaping εσώρουχα την ημέρα του γάμου, φορέστε τα και στο ραντεβού μας. Έτσι θα έχετε καλύτερη εικόνα του νυφικού σας επάνω σας.



8) Πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι τακούνια!

Είτε έχετε επιλέξει είτε όχι τα νυφικά σας παπούτσια, πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι που να πλησιάζει σε αυτό που σκοπεύετε να φορέσετε σε ύψος τακουνιού. Όσο περισσότερο πλησιάσουμε στην τελική εικόνα σας ως νυφούλα, τόσο καλύτερη και πιο σαφή εικόνα θα έχετε για την επιλογή του νυφικού σας!








9) Ελάτε βαμμένη!

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ελάτε στο ατελιέ μας σαν να πρόκειται για μια βραδινή έξοδο. Θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα με τον εαυτό σας και θα βοηθήσει εξίσου στην συνολική εικόνα με το νυφικό σας.



10) Πάρτε μαζί σας κοσμήματα!

Αν σκοπεύετε να φορέσετε κάποιο συγκεκριμένο κόσμημα ή οικογενειακό κειμήλιο την ημέρα του γάμου σας, πάρτε το μαζί σας. Άλλωστε είπαμε, όσο πιο πολύ πλησιάσουμε στην τελική εικόνα, τόσο καλύτερα για εσάς!



11) Πείτε μας πώς νιώθετε με κάθε νυφικό που δοκιμάζετε!

Είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε όμορφα από κάθε άποψη με το νυφικό σας. Πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε πανέμορφη όταν το φοράτε και να νιώσετε ότι είναι το ιδανικό!



12) Μην ανησυχήσετε αν καταλήξετε γρήγορα στην επιλογή νυφικού!

Η επιλογή του τέλειου για εσάς νυφικού, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά! Δεν ξέρετε πόσο γρήγορα θα γίνει! Μην φοβηθείτε ότι βιαστήκατε να αποφασίσετε, όταν θα δείτε επάνω σας το νυφικό των ονείρων σας θα το καταλάβετε. Ακόμα κι αν πρόκειται για το πρώτο που θα δοκιμάσετε!



Η κυρία Μαίρη Θεοτόκη μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της και σας περιμένει στο υπέροχο και φιλόξενο ατελιέ της με μοναδικές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και σεβασμό στην ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας!


espa banner
bottom of page